Birthday Celebration and OMG 6th Anniversary!

10:49:00 PM,0 Comments

Hai dan Assalamualaikum
Hai everyone! Me again...! Sejak-sejak cuti, maklum lah masa terluang melampau.. haha Sebenarnya tak ada kerja tu ynag rajin meng-update blog tu, cuti-cuti ni ramai lah yang akan update blog kan? Owh by the way, beberapa hari tak update sebab duduk rumah macam dadah, malas gila, kerja nak tidur je...Bila dah balik shah alam ni baru lah, bangun awal, update blog and hyper sikit.. *alasan je tu*
As I promise, hari ini saya akan update tentang Birthday Celebration and OMG 6th Anniversary, Sumpah terkedu okay!! Sambung dari entry Nasi Lemak, Exercise dan Lolipop. Lepas kami main bowling, exercise, dah pergi tengok kedai cnady yang sangat-sangat lah super cute, lalu menuju lah ke destinasi Utama hari tersebut, The Curve, untuk menyambut, Birthday Boy Hafiy dan Celebrate 6th anniversary of Hafiy and Alia so Fylia!
Birthday Celebration Venue was held at The Garden @ The Cureve. A nice, sweet romantic cute restaurant with delicious variety of meals offered! I had quite number of time having lunch and dinner here. So, I was excited that they are going to make it there!
Lagi senang kalau nak cerita kalau letak gambar kan ? So jom tengok gambar...
Ini lah die birthday boy... dia kena tutup mata dari rumah dia sampai lah ke the curve sampai lah ke kedai makan ini.. Pergh kalau vee dah lama pening and muntah kot.. Hebat lah Hafiy!

So, as usual, let take a look at our pictures on that day...

Ini gambar-gambar dalam perjalanan ke The Curve.. Tengok lah perangai kami dalam kereta...



I will miss them when they grad soon...


Yang ini pula bila dah sampai... ^__^





Okay, proceed the next one..
Sampai je kat The Garden, Kami pun berposing.. *aktiviti wajib dimana sahaja*




~Trio~


Okay.. Aksi kami lagi... Kecoh je kat birthday orang..
 Love

  Formal

 Acara buli budak paling banyak songeh!

Paling suka gambar ni! hehehe


 Me and Amin!

Love forever..

Okay below is the rest of it from the birthday celebration..





Ini masa yang birthday boy baru sampai...

Happy birthday!

 Happy birthday Hafiy and Happy 6th Anniversary to both of you..

  Ini Souvenior from the birthday celebration..


One of the attraction at the restaurant..

Okay now nak tunjuk my picture pula... hehe

Okay done!

Lepas dari Birthday ini, kami pun menuju pulang ke Shah Alam.. Thanks to Azfar.. sian dia nak drive jauh malam tu jugak... Kami balik ke rumah dan amek kereta lalu terus ke kedai mamak, melepak lagi! hahaha..





 Okay sampai sini je la satu hari yang pack dari kami.. I had so much fun with all of you... lepas paper, melepaskan tension dan merayap! It was a nice memory to remember...

To all of you.. till next entry! Take Care

 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 

You Might Also Like

0 Comments:

All feedback, comment, suggestions and ideas are most welcome. Thank You for your support. I hope my writing somehow has helped you.

Thank you!