Nasi Lemak, Exercise and Lolipop!

1:13:00 AM,0 Comments

Hai dan Assalamualaikum
Hari ini, Vee akan update tentang recent event! Baru-baru sahaja lagi, Jumaat lepas. Jumaat lepas hari terakhir paper final exam, so memang dah bercadang-cadang untuk berjimba dna merayap bagi melepaskan tension.. Lepas je sembahyang Jumaat, Vee, YangJan, Amin, Fahmi dan Azfar pun menuju ke One Utama. 5 orang dalam kereta Savvy. Sebelum sampai kat One Utama, kami singgah ek Village Park Restaurant. Nasi Lemak dia superb! marvellous!
 
Vee dan Yangjan memang suka try kedai baru, kedai ini, Azfar yang suggestkan, Not bad Azfar! Good Choice! Memang sedap! Nak tengok nasi lemak dia?
 





 


Fahmi yang tengah tengok je gelagat amin.... and....... tada! Amin kena tarik telinga!!


Conflict tak habis-habis.. Duduk dengan mereka ini, gelak je all the time.. Release my stress...
Okay lah, siapa yang berminat... Alamat dia..
 
Village Park Restaurant
5, Jalan SS21/37, Damansara Utama,, 47400 Petaling Jaya, Selangor
03-7710 7860
 
 
 
Kemudian kami head ke One Utama for Bowling! Memang dah gian main bolwing lately ni, Sepanjang minggu exam, tak terkira berapa kali kami invest kat pusat bolwing ni ha. Acara melepaskan geram.. Diaorang sekarang hebat-hebat main bowling, ke sebab Vee yang terlebih cover comel and cover ayu tak ley nak score.. Bila pergi sendiri boleh je pulak nak score. Adoi... Segan tak bertempat..
 

Amin!

Fahmi



Haiyak! strike!! X... again and again...

Lane kat sini Ubowl One Utama quite slippery, so kami salahkan lane taj perform. hahaha Figures!

Kemudian kami meneruskan perjalanan di dalam One Utama, and We found Candylicious... Cute sangat okay.. I just can't stand looking at beautiful and colourful candy and chocolate. We went crazy over everyhting inside the store. But we manage to control ourselves. Phew~!
The first store yang Vee nampak was at Universal Studio. But now Malaysia dah ada! Hoye!!
 
*gambar tak banyak, sebab terlalu focus kat chocolate and candy*
 
 Amin nye version with the lolipop!

 
Now mine version! heheh...
 
Okay.. sampai ni je lah.. tak larat nak sambung t jadi panjang bebenor... korang pun tak sanggup nak scroll ke bawah... and to be continued! See ya soon with another entry (sambungan) Birthday celebration and 6th Aniversary... Aww Sweet!
 
Take Care

You Might Also Like

0 Comments:

All feedback, comment, suggestions and ideas are most welcome. Thank You for your support. I hope my writing somehow has helped you.

Thank you!