Saya Sekecik-Kecik dalam Majalah

11:22:00 PM Vee Marisa 0 Comments

Hai dan Assalamualaikum
Okay lama sungguh Vee tak update kan? Been busy guys. Being Masscommer, requires me to consume time some more! Lots and lots of assignments given, and I don't have time and strength to attend all of it. But top of it, I had my quality time and have a good time being as Masscommers.
*okay sila eja da baca keseluruhan teks ini bahasa baku ye*
Okay lah kali ni nak hapdate (update so pelat okay!), tentang kemunculan saya kecik-keciknya di majalah! Haik? kecik? Pa yang kecik dik ooooiiiii! -gaya-gaya mak cik sikit.. Idok lerrr....  Ni ha kawan masuk majalah itu hari... ecece nak kecoh satu kampung, haha baru style kan? *terpengaruh drama tv dah nie*
Tu lah, tahun lepas, time orang semua, dok kalut Christmas kat Malaysia, kawan pi Singapore, jalan-jalan, makan hangin. Kawan pi lah Universal Studio nun, besaq! Masa kami kat sana rupa-rupa nya ada photographer! Dari majalah Libur..... Ada??? tak dak kan??
okay Vee enough! Bila sakit je mengarut.. Okay tak berapa sihat, mungkin sebab demam kut, assignments melambak, kerja banyak keluar, rehat tak cukup, tak manage time properly, ha itu lah akibat nya ye orang-orang kampung.. jangan ikut cara saya... hehe
So, bila journalist tu balik dan dia pun buat lah article tersebut, lalu diserahkan kepada editor nya, maka terkeluarlah satu page article tentang trip kami ke Singapore last december.. Okay. tu je sebenrnya  nak update malam ni.
me in the pink dress second row belakang budak pakai baju merah tu..
Nice trip, and I love it so much! Can't forget the expriences..Okay lah that's it for now..
p/s: dah lama dah majalah ni publish actually, dalam Feb or March, tapi baru ada masa nak update
Take Care

0 Comments:

All feedback, comment, suggestions and ideas are most welcome. Thank You for your support. I hope my writing somehow has helped you.

Thank you!