photoshoot and events

Photoshoot: Women of Malaysia

5:04:00 PM,0 Comments

Hai dan Assalamualaikum
okay entry ni sepatutnya dah lama.. tapi bila semak-semak balik rupanya tak ada.. That means saya lupa nak post, kadang-kadang dah ingat nak post tapi bila dah busy, terus terdelte post tu dalam kepala ini. Haha. Okay lah ini baru Vee nak post kan.
Kan Vee ada post tentang Women of Malaysia magazine mencari 100 Faces of Beauty. Ingat lagi tak? Okay Vee dah hantar profile and I was selected! yeay.. So malas nak tunggu lama-lama kan? Meh kita tengok gambar. I think some of you dah pun tengok gambar-gambar ini.
Baju : Sponsor by Nia
Make up: by Fadly Malek


Wee.. Vee sangat suka make up danbaju tu hari tu.. pengalaman yang tak boleh dilupakan.. ^_^ Thanks you all!
Okay sila cari Vee kat mana... ^_^
okay kat facebook pula...
Apa-apa pun congrats ye Women of Malaysia!
bacalah Magazine ini okay? ^__^
okay nantikan entry seterusnya... First Anniversary Women of Malaysia.. See ya!
Take Care

You Might Also Like

0 Comments:

All feedback, comment, suggestions and ideas are most welcome. Thank You for your support. I hope my writing somehow has helped you.

Thank you!