Bear Biru as 21 years old Birthday Present

12:06:00 AM Vee Marisa 0 Comments

Hai dan Assalamualaikum
Sepanjang cuti sem sebulan ni, Vee try to hang out with most of my friends. I try to meet all of them, tapi maaflah kalau ada yang Vee tak sempat nak hang out dengan korang, sorry I have so many things to do in a short semester break.
 
So salahs eorang yang Vee jumpa masa cuti semester ini, adalah kawan baik saya Jamal Aizat. Okay sangat-sangat lama tak jumpa dia, dia busy saya pun busy, time asyik clash. So menyebabkan kami jarang jumpa, facebooking or even tweeting. Tiba-tiba dia tanya saya free ke tak dia nak ajak keluar sebab die off that day and dia pun nak cari kasut. So I agreed! Of course dah lama okay tak jumpa dia..
 
Dia ni selalu kena sakat dengan Vee. Sian dia..
 
So pada hari tersebut kami pun jumpa lah kat Times Square, pergi Sg Wang and BB teman dia cari kasut. Gilah barang-barang lelaki memang mahal eh? Sian lelaki, baju satu pun nak dekat hundred, Vee boleh beli 2-3 helai... Haha..
 
Then dia belanja mamam Subway.. Yum Yum Yum.. Thanks Jamal...

Masa kat Subway kami pun online twitter masing-masing.. Mula-mula masa jalan-jalan, Vee dah nampak banyak teddy bear so memang dah berkenan lah dengan teddy bear. Pastu Vee pun tweet about it, "siapa nak bagi saya teddy bear, saya nak teddy bear sebab kalau nak beli bajet tak de plus kalau Vee beli nanti mama mesti marah sebab kat rumah dah ada banyak penuh satu katil da pun..

Lepas tu Jamal ni baca, because I thought die tak online twitter dia.. Adess... Dia pun offer nak beli kan teddy bear untuk saya! Yeay.. Senyum!

So kami pun pergi lah ke kedai yang  bear  die kualiti sikit.. Pilih-pilih berkenan kat si biru ni. Jamal pun bought him for me! Suka sangat. Then Vee pun tanya lah kenapa beli kan? Dia cakap cuba teka, tapi tak terfikit pape pun, sebab birthday Vee dah 4 bulan lepas da. Dia cakap dia da janji nak bagi brithday present for me. Weeee! Macih Jamal!


Ini bear biru dalam plastic lagi... Dia agak besar... law duduk sme besar... best tido pelok die.. bulu dia best..

Okay welcome home Nici! Love you... hope you get along with other teddy and soft toys of mine...
 
Thanks Jamal for the sweet day and for the sweet blueish birthday present..
 
p/s: alamak lupa nak update kat blog about my birthday celebration and convo... adesss lupa sangat.. nanti eh! Bye!
Take Care

0 Comments:

All feedback, comment, suggestions and ideas are most welcome. Thank You for your support. I hope my writing somehow has helped you.

Thank you!