Smiling and Crying, Alhamdulillah

12:15:00 AM Vee Marisa 0 Comments

Hai dan Assalamualaikum
Hari ini keluar result.. Cuak nya jangan kata lah.. Memang berdebar-debar sampai tapak tangan pun berpeluh-peluh.. Konon-konon nya nak tunggu sampai petang baru nak cek.. haha harapan. ter-psycho ngan kawan-kawan akhirnya memberanikan diri untuk buka email.. Itu pun sampai shaking-shaking badan...
 
Tada!!! Alhamdulillah...
 
All the hard work along the semester worth it. I proved to my family that I'm not wrong.. SO many things happen from th every beginning.. Dari hari pertama nak isi borang degree lagi.. Dapat banyak tentangan. Dapat call for interview in this course, pula pada hari yang sama dengan my final paper in my final semester Diploma... Dah dapat tawaran, ramai orang bantah sebab tak tahu pasal course ini, kemudian dah masuk,  masalah rumah sewa, kemudian masalah computer, file habis burnt semua, camera pula rosak, nak hantar assignment, laptop rosak, file tak boleh retrieve, nak masuk kelas minor yang vee nak tak dapat, nama dikeluar kan.. and so many many many MANY other things that happend to me during the semester..
 
I even thought of quit.. Even ini lah course yang Vee nak selama ini, sebab tak tahan dengan tekanan setiap hari..Tapi semua ini berbaloi... Alhamdulillah..
 
Thanks to all my lecturers, classmates and my friend yang banyak bantu..
 
 
Special thanks to my Mummy for everything you did mom.. thanks alot!
 
 
 
Dan...
Special one.. thanks awak.. for being my strength and always encourage me to do this.. I cannot done this without dear...
Thanks so much.. I love you..
 
Perasaan ini kami bertiga yang betul betul rasa.. Thanks again.. Hari ini baru lah betul-betul dapat rasa tangisan kegembiraan.. Buat semua benda senyum je... ^_^
 
I'll never forget this.. and more, I want to strive for more! Alhamdulillah
 
To all my friends congrats.. See ya soon dear!
Take Care

0 Comments:

All feedback, comment, suggestions and ideas are most welcome. Thank You for your support. I hope my writing somehow has helped you.

Thank you!