Kaer, Shila Amzah and Hanis Zalikha

1:46:00 PM,0 Comments

Hai dan Assalamualaikum
Okay Entry kali ini, saja nak buat gempak, padahal tak de hal hebat mana pun. Actually just nak share that those guys, Kaer, Shahila and hanis tweet me! Tu yang happy tu.. Hahaha tak boleh blah.. Orang lain oun dorang tweet, tapi tak kecoh pun. Biarlah.. =P
Okay.. Mula-mula, Kaer, I found Kaer nye Twitter and I followed him, lepas tu Vee refresh lah, Sekali tengok ada request from Kaer!! OMG!! Suka gila tak terkata... hehehe.. Pastu ada tweet ngan kaer sikit! ^__^ seronok!



Okay yang bawah ini Shahila Azmah pulak tweet saya! Weee! Minat sangat!



Okay ini baru je.. kesian kat hanis, dia hilang kucing dia.. hopefully Nougat balik cepat.. Nak tengok Nougat, boleh oergi ke blog hanis.. okay?
Short entry lagi.... Oka Bye.. Take Care





You Might Also Like

0 Comments:

All feedback, comment, suggestions and ideas are most welcome. Thank You for your support. I hope my writing somehow has helped you.

Thank you!