Genting Baby!

7:55:00 PM Vee Marisa 0 Comments

Hai dan Assalamualaikum
Okay kali ni vee nak update tentang one of my trip during my semester break.. ^_^
So the other day, Hanan ajak pergi Genting, Mula-mula Vee macam tak nak pergi sebab ada hal lain, tapi memandang kan abang I sorang ni beriya-iya sangat nak pergi, so I went in fovour of him. So I and Mail agreed to go to Genting.
Memang dah lama sangat tak naik Genting, padahal dari rumah dekat je sebenarnya. Cuma dah lama sangat dah tak naik. kalau dulu rajin okay... Ceritanya, kami decided nak naik bus then skyway sampai atas. So beli lah ticket kat Terminal Putra Gombak tu. So disebabkan kami lambat, kami tertinggal bas... Sebab bus jalan sharp!

Ini lah kerja kami bila tertinggal bas. So, we waited fo rthe rest to come and discuss.. After discussed, we've decided nak drive sampai skyway... And I lead the convoy! yeay... Sebenanrnya Vee sendiri tak sangka that I could drive there..
Okay bila sampai je...
Time for Cable Car Ride!



To be honest ada incident that happend before this with cable car yang Vee alami, so kali ini Vee naik terasa gayat, teringat-ingat incident tu.


Dah sampai apa lagi
Bergambaq sat!

Dah sampai kami pun main lah macam-macam.. basah kuyup gak... jerit cm orang gila.. hahaha..





me!



Solero!


Comel je kan??

 Kami!




Me and Mail... ^_^




 Kami bertiga.. Kawan sampai bila-bila..


 nanti dah masuk sem... mesti rindu nak lepak ngan dorang...



Ini time semua ngah sengal.. Acara buat gambar passport.. haha.. bosan tunggu beratur lama..



Okay lah, malas sebenarnye nak taip panjang-panjang tak berapa sihat. So, enjoy reading and viewing our picture..

To Mail, Hanan, Aiman, Daus and Gf die, and ekin.. Thanks for the beautiful day with all of you.. ^_^
Take Care












0 Comments:

All feedback, comment, suggestions and ideas are most welcome. Thank You for your support. I hope my writing somehow has helped you.

Thank you!