Dream Wedding-P1 (Kad Kahwin)

11:37:00 AM Vee Marisa 0 Comments

Hai dan Assalamualaikum
Lately ramai kawan-kawan Vee dah kahwin.. Si dia pun, ehem ehem dah sibuk-sibuk da. Tipu lah kalau kata tak terpukul tengok kawan-kawan yang sama-sama belajar ada yang dari kecik sampai ke la ni ha, dah makin hari makin ramai kahwin sekarang ni. Kami pun lately berangan-berangan. I think semua orang ada dream wedding kan? Bukan lah nak wedding macam Siti Nurhaliza ke retis mana-mana ke, just kita gembira dan hajat kita seperti yang kita mahukan etrcapai, sebab kahwin bukan perkara yang boleh selalu kita lakukan, kalau boleh biarlah sekali seumur hidup dan kekal sampai bila-bila.
Tak salah nak berangan, bila berangan akan ada impian, dan ada impian membuatkan kita lebih focus dan berusaha untuk mendapatkannya.. ^__^
Okay untuk first entry ni, Vee nak focuskan kat Kad Kahwin sahaja... Kalau kita tengok kad kahwin sekarang, dah macam-macam jenis da, pelbagai bentuk, hasil creativity penguasaha dan kehendak pengantin itu juga..
Okay lah jom tengok contoh-contoh kad kahwin... ^__^


Details simple but sweet and nice dengan ribbon... Chummeelll!

Yang kat atas ini dari jentayu..




Okay now kita tengok yang lain pulak...
Kali ni dari;.........

Kat sini pun cantik-cantik.. Suka sangat...

 Kalau lah Vee dapat macam yang kat atas ni, nak buat gambar yang macam traditional royals... Raja dan permaisuri zaman sulu.. mesti lagi classic kan?
Yang ini style and sangat-sangat cute okay!

now kita tengok fantasy theme pulak...
jeng jeng jeng! Comell gila okay!!




Next from my survey jumap lak yang ni...
Baru lah betul-betul perutusan dari raja sehari kan?
This one ckad-kad kahwin dia semua hard cover.. Nampak exclusive sikit...
http://www.walimatulurus.net/catalog.htm
 Card used Ivory paper / Conquerer .Hotstamping: Gold/Silver + Perl White  and  Emboss as well..






Tak pun Lace Card macam kat bawah ini from http://kadkahwin-pino.blogspot.com/
material lace pada kad.. Creative!




One more yang unique! and I like it!! http://www.kadkahwincun.com/




Ada lagi yang unik jugak dari http://www.lovelyberryz.com/index.html




Jom tengok lagi yang Vee jumpa... MENARIK!
 3D pun style jugak...


Couture Style! Elegent!
 Alahai COmel nye..

 Queen Style!

 Bulu-bulu!


 Suka sangat yang ni.. Unik!

 Sweet sangat2... alololo..





Okay lah tu je yang Vee mampu cari... nanti Vee sambung Entry ni dengan details about other things that I want to have in my dream wedding.. Till Then! I love you! XOXO
Take Care


 
 
 
 
 
 
 
 
 

0 Comments:

All feedback, comment, suggestions and ideas are most welcome. Thank You for your support. I hope my writing somehow has helped you.

Thank you!