Pre-Convocation Shoot

12:21:00 PM,0 Comments

Hai dan Assalamualaikum

Setelah sekian lama, tak update story, hari ini Vee nak upate story about my convo..
First part of the convocation is the Pre-Convocation Shoot sesions. Masa hari Depavali hari itu, hari semua graduan ambil Jubah Konvo dengan Mortar sekali. Vee datang awal sekali, tepat pukul 8.30 tapi dah ramai sangat orang beratur, beratur panjang gila macam nak beli tiket wayang, dari pintu DATC tu smpai ke bawah kat tempat parking kereta di depan dewan tu. Punya lah ramai student UiTM. Way to go for UiTM.

Dah lepas ambil baju tu, sementara nak tunggu kawan-kawan muncul, Vee pergi lah sekitar UiTM Shah Alam, untuk berposing dengan jubah Convo. Perasaan bila dah dapat jubah tu memang sangat-sangat lah excited.










Ada rupa terpelajar tak? hehe.

Tiga tahun  bertungku lumus untuk memegang sejulung Diploma, akhirnya saya berjaya ke tahap ini. Kalau difikirkan kembali, segala kesusahan dan keritan untuk mengharungi tiga tahun, agak mustahil saya mampu megahbis kan temph pembelajaran selama tiga tahun tersebut. Alhamdulillah, akhirnya saya telah memunaikan permintaan keluarga saya.

Sebak, gembira, lega, semua perasaan ada. Bercampur baur.
Okay, finish first part, wait for the next one okay?
Take Care



 
 
 
 
 
 

You Might Also Like

0 Comments:

All feedback, comment, suggestions and ideas are most welcome. Thank You for your support. I hope my writing somehow has helped you.

Thank you!