Rinduuuu Kamooo!

6:18:00 PM Vee Marisa 2 Comments

Hai dan Assalamualaikum

Hai semua!! Sihat tak?? Serius Vee rindu pada blog ni dan semua yang menghargai blog Vee jugak. Dah lama betul Vee tak update blog Vee ni. Sejak jadi budak Bachelor ni, chewwwwaaahhh! Syukur alhamdulillah, tercapai niat Vee setelah susah payah berusaha, kini Vee begelar student Bachelor in Mass Communication and Media Studies (Hons) Major in Interpersonal Communication!

Banyak Vee nak share pasal raya, pasal puasa, pasal my first day at faculty of Mass Comm! So many things to story to you. First, I wanted to apologize, I didn't have much time to write anymore, being a degree student require me more time to focus, with lots of assignments and I still trying to figure out my time management, since my schedule have to fix it everyday. Yelah bila things happenned unexpectedly, kita kena belajar untuk cepat uruskannya.

I'm proud with myself, akhirnya Vee sampai juga ke tahap ini. Banyak sangat pengalaman, pahit getir nak ke tahap ni. Ada juga masa-masa yang Vee memang nak give up, tapi thanks to all my special ones who keep telling me not to give and keep strong no matter what. Thanks everyone!

Okay, my new friends is superb!! The enviroment is totally different with accountacy before, but still I miss all my friends from segamat! waaaaaaaaa! I miss you guys! I learnt so may thing in this 5 weeks and I applied it my life, it isn't a bad decision actually. There are still people who are still stereotyping. When speaking of Mass Comm students, they still think that masscommers are all social and bla bla bla. Not so standard and bla bla bla. There is one situation where this auntie ask me whether I'm new students or not, then she asked me in what course. I told her MassComm and she's looking at me, giving me faces like "owh Mass Comm, apa lah sangat" then, I said to myself, "whatever". She suddenly so proud by telling me that her daughter is in 2nd or 3rd semester taking Law. My mom and I was only nodding and said "owh good!". She smile.  Then, she asked "she's from which school before and how many principles that you score for STPM", and I was like "what???????" Memang silap langkah lah with my mom. My mom answered in very soft tone and VERY VERY polite "She's just graduated ftom UiTM Segamat, taking Diploma in Accountancy, she manage to prove me that she can score and now I'll let her choose her degree". Toinkkk!! Hambek ko!

Please, don't misjugde people, it doesn't mean that one person taking a Law or Accountancy is great enough while people in MassCommers are not. Tak semesti \nya kita perlu memandang rendah pada orang. Buat baik akan dibalas baik, bersangka baik kita tak akan rugi apa-apa pun.

And one more thing I learnt in these 5 weeks, bila kita mahu kan sesuatu, sangat2 inginkannya, selalu imaginasi kan dia,  setiap kali kita imagine it  particle postive akan keluar ke sorroundings kerana setiap particle cas akan bergerak di dalam dunia ini, dan akan membantu kita untuk kita mendapatkan apa yang kita nak. Mungkin kamu semua tidak faham apa yang Vee cakap ini, tapi ini terjadi pada Vee. Contoh yang paling mudah, kita rindu kan seseorang teramat sangat contohnya ibu kita, kita pasti akan membayangkan ibu kita sampai visualise her kan? Dan kita akan buat banyak kali, suddenly your phone rang, its your mom, bila tanya, ibu kita cakap, suddently die dapat rasa yang kita teringat pada die. This is what I meant. So, tak salah bermimpi. Bermimpi, Berusaha dan Berdoa pada Yang Maha Kuasa.

Banyak lagi nak share, tapi assignment melambak-lambak tak tertanggung! See ya soon!

2 comments:

  1. Hye...
    Congrats! bukan senang nak sampai
    ke tahap degree..and berusaha sampai habis walau
    apa pun terjadi...

    wish u all the best...Cantik blog :)

    ReplyDelete

All feedback, comment, suggestions and ideas are most welcome. Thank You for your support. I hope my writing somehow has helped you.

Thank you!