Selamat Hari Jadi Sis!

10:18:00 PM,1 Comments

Hai dan Assalamualaikum.

Hai lovely readers. Sihat ke? Kalau tak sihat, makan ubat taw, sekarang ini asyik hujan je, demam pun senang dapat. Plus, banyak minum air. Macam mana buka arini? Cun? Alhamdulillah, hari ni dah hari ke 15 puasa.  =) Sekejap je kan? tak lama lagi dah nak habis puasa..............

Okay, hari ini Vee nak cerita tentang birthday celebration dan acara berbuka puasa bersama-sama dengan my sisters! My girls, but unfortunately, harini dapat pergi berempat je dari ramai-ramai. tapi bila dah tingal sikit nie, kecoh nya pun kurang lah, tapi tetap happening just untuk birthday girl! Tapi, girls!!! I miss you... kalau semua tadi ada, confirm kedai tu kecoh. Tapi tak pelah semua pun ada hal kan? Next time okay? Next birthday okay....

 Harini actually birthday aini! Happy Birthday Nurul Aini!! Wish you all the best in whatever things that you wish for. I love you! Sorry kalau kena sakat tadi, tak ada niat apa-apa taw. Sayang ko!


Kami berbuka seperti biasa, cake telah di beli awal-awal dan kami dah sorok kan cake tu dalam kedai makan tu. And the best part harini, orang-orang yang kerja kat kedai makan tu memang sporting habis lah!  Style! Bila azan berkumandang, kami pun berbuka, lepas habis makan meal kami pun keluarkan lah cake itu.

Masa buka puasa rasa lain, sebab kami berempat je, ada yang kehilangan saudara, Takziah kepada keluarga Amelia, yang tak dapat keluar, yang ada hal tak boleh elakkan. It just different without all of you. "Babe... aku sorang je menyakat kurang kecoh la wey!". Nik Tim, Amalina, Amelia, Farah, Syikin, dan Suliati, next time kite kena keluar lagi.

Jom tengok gambar Birthday Girl! 
Me and Sophie! 

Izzati and Birthday Girl, Aini.

Us!

Selepas tu kami beremapt straight ke rumah amal untuk sambut dengan Amalina pula, tapi no pictures... Sorry Amal, lambat wish ko. and Happy belated birthday! 

 Selamat Hari Jadi 
Kepada 
Aini and Amal!

You Might Also Like

1 comment:

  1. Your apology is accepted. He2. Thanks for everything. May ALLAH bless you with Nikmah and Hidayah too. Love you too! ^^

    ReplyDelete

All feedback, comment, suggestions and ideas are most welcome. Thank You for your support. I hope my writing somehow has helped you.

Thank you!