Kalau tak Prank tak Sah Sambut Birthday

11:07:00 AM,1 Comments

Hai dan Assalamualaikum

Macam mana puasa? Dah nak sampai dah kehujung Ramadhan tahun ini. Dah nak dekat raya actually, tapi dah tak rasa kemeriahan nak raya kali ni, kalau, my mom tak ingatkan suruh masuk bekas kuih raya, sebab minggu depan dah raya, I might still think minggu depan puasa lagi. Huh!~ Orang lain semua sibuk nak raya Vee Kau tak nak ke?=)

 Semalam, Vee dengan kawan-kawan baik Vee, keluar untuk berbuka puasa! Yeay! Actually, siang semalam, dah jumpa dah, Aini, Amal and Me, went to Jalan Pahang, pick up Amal's contact lenses! Yeay, bertambah lagi seorang geng contact lense, so sekarang kami bertiga tidak lagi berkaca mata! Kami pakai mata boleh disimpan! =) Then, we went to buy Sophie's birthday cake and String spray!

Around 6.30 I went to pick Birthday Girl and Nik Tim.Then, I nak story ini. I went to Bandar Baru Selayang, to draw some money and to print my photoshoot pictures. But, I found these ladies, who suddenly recognizes me. Terasa jadi retis. I thought she's like my senior or someone that might know my family. But they are not! They actually seen my photoshoot pictures, they said that I look gorgeous and love my pictures. I was thinking, eh? I model biasa je, bukan gempak, but they insisted to take a picture with me. It's kinda late, but layan kan je la. First time rasa macam ini. Then after sent the pictures dekat kedai gambar. It's already 7 o'clock! Sudah lambat!! Cepat-cepat!... Vrooooommmmmmmmm!

Maka, sampai lah kami di Pizza Hut, Selayang Mall. Yang dapat hadir cuma, Aini, Amal, Nik Tim, Bithday Girl and Me. Sampai-sampai je, tengok kiteorang dapat sudut tempat yang paling sekali. Great! Dah lepas makan, orang yang kerja kat pizza hut tu pun keluarkan lah cake Sophie sambil nyanyi lagu Happy Birthday after that, semue bergerak ke surau, lepas tu baru lah acara prankdan celebration yang sebenar. Korang tengok je lah picture nya. =)

Dah macam gambar raya kan?

 Meriahkan buka puasa kami?

 Birthday Cake Sophie!

 Happy Birthday sayang!

Me with Birthday Girl!

 Kami.... Ini masa nak celebrate di luar Selayang Mall.

 Ini lah hasil makan Kelloggs Fitness..

 Selepas di prank dengan tepung dan juga String spray!

 Mastermind!

Ini keadaan sebenar. Saya bukan birthday girl tapi saya kena lagi teruk dari birthday girl. Haish!
By the way, I really really love spending my time with them! Babe.... Jumpa raya ini okay?



Take Care









You Might Also Like

1 comment:

  1. baca dengan senyuman =D
    my sayang2.. tq for making my day.~~♥♥

    ReplyDelete

All feedback, comment, suggestions and ideas are most welcome. Thank You for your support. I hope my writing somehow has helped you.

Thank you!