Splendid Evening with Awesome Girls

12:28:00 AM,0 Comments

Amboi satu malam nak post banyak-banyak sekali ni kenapa?? Nanti dah tak ada idea nak post nanti baru tahu. Semangat betul kau ni Vee! Nak cerita apa pulak kali ini? Ayik cerita pasal activity kau je, boring lah weyy! Boo! Arghhh! Persetan kan semua itu! *Cehh sempat lagi nak berdrama*

Hang out with my BGFagain!!! Ape tu kan???
Best Girlfriend Forever! 

Seperti biasa dengan tidak dirancang, kami pun keluar hang out. Sophie roger Vee and Aini then Farah Izzati, but this time, tak dapat semua jugak sebab mostly kerja dan ada hal masing-masing. So what to do, tinggal kami berempat sahaja lah.

Dengan cuaca yang panas terik, Sophie ajak Vee main badminton. Vee tengok kat luar, mak aihh panas terik, tapi Sophie kate mendung. Haik!! Mencari lah raket yang dah kat mana kena campak dah. Aini pick up kami dan straight to Taman Metropolitan Kepong. Kemudian cari port-port yang sesuai untuk main Badminton. Setelah sekian lama tak main, rasa macam seronok lak. 

Kami main, penat bukan sebab main badminton, tapi sebab main badminton sambil bergelak ketawa. Pro pun tak boleh buat macam ni confirm pancit!! haha. Eventhough just for a few hours spend time with these 3 gorgeous people, tapi we all had fun. Dah penat-penat main badminton, Vee raa lapar, lupa nak mention, I driver of the day and Aini boss of the day, Farah penyakat terbaik, Sophie- tukang gelak sepanjang masa.

Then decide nak lepak kat Secret Recipe, dah lepas buang segala lemak-lemak tambah balik dengan lemak baru. Haha. Kat Secret Recipe pun gamat kami buat, menyakat, bergurau dan gelak je kerja. Sampai dah balik pun masih senyum lagi. Kemudian shopping di watson and headed home. Really girls, its the best day ever! Love you all. By the way, readers, Vee masukkan gambar-gambar aksi kami hari ini. 











walaupun keluar nak main badminton pakai jeans and casual *nanti statement dari dorang kuar lagi "well model" tetap bermain badminton dengan gigih! =)

Okay post dari Sophie is here!

For the awesome evening and for the non stop laugh. I'm glad I have them. 

You Might Also Like

0 Comments:

All feedback, comment, suggestions and ideas are most welcome. Thank You for your support. I hope my writing somehow has helped you.

Thank you!