Best Girls Ever!

12:40:00 AM,1 Comments

Akhirnya setelah sekian lama  dapat jugak jumpa semua my girls! Sebelum ni semua plan nak berjumpa dengan kawan-kawan baik saya sejak dari sekolah ni tidak berjaya. Ada lah jumpa dengan sesetengah dari mereka tapi tak dapat berkumpul macam ni. Have fun soo much. Lots of talking, bergurau senda, makan tak ingat dunia. 
Dan bila dah berkumpul macam ni, rasa rindu masa sekolah dulu. *flashback kejap!! 
Sayang korang lah wey!!

*Amelia*-Tuan rumah sebenar
*Sophie*- Tuan rumah pada hari kejadian
*Aini* -mangsa bahan
*Syikin*
*Farhana Rahim* - mangsa saya
*Nik Tim*
*Nik Alia*
*Kak Ya*
*Amalina* - Yang sakit tetapi tetap mahu datang <3
*Izzati Ahmad*

First plan nak lepak dekat area Bandar Baru Selayang je, kemudian change plan ke rumah Amelia. At noon kami berkumpul dan pergi ke Pizza Hut! Setelah order dengan banyak nya, kembali ke rumah Amelia. Dan meneruskan kekecohan kami dirumah Amelia. Dan bincang plan seterusnya.. Bila berkumpul tu, Vee teringat sesuatu. Dulu Vee dengan Amelia memang geng! Dari Form 1 sampai form 5 duduk sama-sama.. Lama kan? Kami dah knal lama dari sekolah rendah lagi. Bila dah sekolah menengah seronok dapat sama kelas and duduk sama-sama dalam kelas. Ada kawan Vee nama die Noor Aiman pernah cakap, Shaida+Amelia=habis dunia nie. Kitaorang kalau gurau kasar cam gaduh berguling-guling memang belasah betul-betul. Sebab tu semua mana yang kenal Vee tak percaya perubahan Vee sekarang budak yang ganas ni dah jadi model and girlish! Babe, I really hope the best for you.

Sama lah jugak macam Izzati Ahmad, Sophie dan Farhana yang Vee dah kenal dari sekolah rendah and ada lagi seorang lagi yang Vee wish sangat-sangat nak jumpa, SITI AISHAH ADNAN. Memang member rapat dari sekolah rendah. Macam Izzati Ahmad, Sophie, Farhana, Amalina, kami dah kenal sejak dari sekolah rendah, sampai ada yang Vee kenal dari darjah satu dan rapat sampai sekarang, Vee sayang diaorang sangat-sangat. Hope our friendship last forever!

Kalau nak cerita satu-satu 30-40 page pun tak kan habis. Pape pun, each and everyone of them is very precious to me and our friendship is something that i cherish about. Lagi-lagi Vee tak ada adik beradik, Vee dah anggap diaorang ni dah macam my own sister, susah senang sama-sama. =) 

Vee pernah buat silap, dan tinggalkan mereka untuk berkawan dengan orang lain, as people used to say, what goes around comes around, meghilang dekat hampir setahun lebih and bila Vee cari mereka balik, they hold my hands and said its okay, they hug me and say it's okay we're here, dan terima Vee balik dengan hati yang terbuka dan gembira. And I'm glad I have them, and I'm proud to call them my best friend and my sister. They still forgive and forget for what I did and love me as I am. Thanks so much girls!! 


Ini lah makanan kami! 




aksi-aksi peace!



acik jagung potong pizza! eh2 silap, aini potong pizza! =P


and me!! skema nye aku!!! Adeehh! 

Bila bersama dengan mereka, I'm back to normal me, meaning I yang dulu masa sekolah, sebab dah terbiasa macam tu, tengok lah dengan baju hitam balik! =)


Statement dari Aini. =)

Btw girls! I can't wait for our next plan, hopefully this time, farah izzati ada, faizah ada.=)
Love you girls!

You Might Also Like

1 comment:

  1. sebab i do love u guys..sebab tu nak re-blog ye..hehe :)

    ReplyDelete

All feedback, comment, suggestions and ideas are most welcome. Thank You for your support. I hope my writing somehow has helped you.

Thank you!