Mothers Day Celebration

7:13:00 PM Vee Marisa 1 Comments

Walaupun dah lepas Mother's Day, ( baru nak post) Vee Nak ucapkan Selamat Hari Ibu kepada semua orang yang bergelar ibu. 

Ibu, Mak, Mama, Mummy, Umi, apa jua panggilan maksud nye dan ditujukan tetap pada orang yang sama. Thanx Mama for always being for me, always stood up for me and always be my side, I love so much Mama.
My mom, Puan Roshidah Jaffar, seoarang yang sangat baik hati, lembut didalam, walaupun muka nya garang, tapi dia adalah sangat cool, boleh masuk kepala and dengan my mom, Vee boleh share anything, She is my bestfriend ever, the best one. Vee selalu panggil mama, Guru Besar, dalam blog ni pun Vee banyak memanggil mama guru besar. Sebab she look like one.

Okay lets story sikit about my mom, She love watching football, hockey. She really cool person, tak suka benda-benda remeh dan jiwang-jiwang nie. Tapi, Vee kagum dengan kesabaran die dan juga kecekalan die, apa pun yang terjadi, susah senang, Mama jenis yang tak akan mahu menyusahkan orang lain, selagi terdaya sendiri, dia akan melakukannye sendiri. Perit mana kehidupan itu, hanya Mama rasai, walaupun Vee dapat berkongsi sedikit, tetapi apa yang Mama lalui, Vee tabik spring!

Memandangkan Vee anak tunggal, so Vee lah yang selalu rapat, menjadi pengubat kelukaan hatinya.


I love you Mom! 

Paa hari Ibu hari tu, plan nak pergi celebrates kat Ben's, Pavillion. Tapi kedai tu full. Then pergi lah ke TGI's Friday. 

Okay ini desert kami.Sedap kan? 

My Guru Besar! Love you MOM! 


Apahal lak budak ni. 


Dia lagi! Semak jek. hehe


Simple celebration and the most important thing, We all had fun and my mom is happy that day. I can't describe how much I love you Mama, how I'm upset with myself when you cry and feel sad, and how I felt so happy to see you smile, you are my everything, my most priority and my best friend in the world. Thanks for everything you did for me. I really really do appreciate it. Thank you mama. 

1 comment:

All feedback, comment, suggestions and ideas are most welcome. Thank You for your support. I hope my writing somehow has helped you.

Thank you!