Meet Awal Ashaari while Shopping!

8:34:00 PM Vee Marisa 2 Comments

Hari ni, Vee nak share something. Hari ini Vee keluar, tak plan pun, tetiba Nia text me, tanya nak keluar g OU tak. I pun said yes. Mula-mula pergi One Utama, then bergerak ke The Curve after that. We went for shopping! 

Cardi comel ni, credit to Nia. Nia punya baru beli, Vee try. =) 



Okay, apa yang Vee beli today?
Subang: Forever 21.
Dress: Colours
Hair Clip: Schapoholic

Okay, Forever 21 memang banyak accessories yang cantik-cantik, especially earrings, memang cantik. Dan hari ini Vee beli satu! =) Dress kat colours tu memang dah lama Vee berkenan, cuma tak beli-beli jek. Kebetulan hari ini sale pulak, dan baju tu jatuh harga lagi murah, So I decided to buy it! Then dah penat berjalan-jalan kat One Utama, Nia ajak Vee pergi The Curve pulak, kata nya, ada kedai Scha Al-Yahya punya. Jual accessories. =)

So we went there, tapi malangnya, Scha tak ada. =(  So , kami meneruskan activity window shopping dekat Schapoholic. Sudah nya, Vee berkenan satu sepit ni, Nia beli cekak rambut.


Ini lah Kedai Scha Al-Yahya - Schapoholic.



ini lah sepit yang kiut miut tu! 



Vee wearing hair clip from Schapoholic.

Lepas je shoppe, Awal Ashaari datang jaga kedai. Apa lagi, mengambil peluang untuk berborak dan bergambar dengan Awal. Awal cakap, semalam Scha ada jaga kedai, hari ini je tak ada, tapi sok ada! Tak pelah, tak ada rezeki kowt. And Awal cakap, accessories ni semua buat sendiri! Waah! Pakai sepit buatan Scha!! =) 



Masukkan dua-dua gambar yang Vee tangkap dengan Awal tadi. Dia sangat-sangat baik dan friendly, Untungnya Scha. =) 


And tadi Awal ada ambil gambar kiteorang dan post kat FB and Twitter. Balik-balik terus online! 



See! from twitter and Facebook!. =) bangga kejap! 


Inilah gambar yang Awal captured and post! 

Barang-barang kat Schapoholic, semua cantik2. 
Kedai nya ada di The Curve, sebelah MPH. 


p/s: jumpa artis je arini, mula-mula jmpe amy mastura, tapi xamek gambar sebab die sibuk shopping. =)


2 comments:

  1. terjumpa link blog u dari engku sofia, baru perasan u ni junior i time kat uitm segamat, xtau pun model, kalau x dah lame nak amek pic same. kehkeh. keep in touch gal!

    ReplyDelete
  2. mane nia beli cardigan tu yer?berminat nak beli...

    ReplyDelete

All feedback, comment, suggestions and ideas are most welcome. Thank You for your support. I hope my writing somehow has helped you.

Thank you!