Shoot Bunian and Casual-Zxara

11:44:00 PM,0 Comments



Okay, kali ini, Vee nak cerita tentang First Outing yang Vee follow. 
Outing yang dianjurkan oleh Zxara's Photogsphere Community.
Venue: Taman Botani, Shah Alam.
Outing Suka-Suka Zxara Kali Ke 2.
Date: 17-4-11


Outing yang sangat besar. Lebih kurang 100 photographer yang hadir dan ada lebih kurang 13 orang Talent.

 Ini lah kesemua yang telah hadir outing tersebut! Ramai kan? 

Ini masa semua tengah berkumpul untuk second session- photoshoot theme Bunian.

Okay, agak terkejut jugak, first time pergi Outing dah ramai macam nie. adoi! Tapi satu pengalaman yang best! anyway, Thnx Zxara, let me experienced it. Next, Vee nak tunjuk team Vee pada hari itu.




 Dorang ni memang best. Banyak bagi tunjuk ajar kat Vee. Thnx so much! 

First Theme: Casual look.

















Okay proceed ngan second Session. The second session ni Vee dapat group lain. So tengok lah bawah ni gambar team Vee tok sesi kedua. Vee tak alam sangat shoot sebab kena rush nak ambil my mom balik dari kerja.




Okay ni pulak gambar-gambar photoshoot untuk theme Bunian. 






Okay sekarang nak credit to all the photographers. Semua gambar-gambar dalam blog post ini, kepunyaan photog-photog dari Zxara. Okay!

Gambar-gambar photoshoot, Thanks to:
Amir Aruf
Redvanilla Ku Sarah
Farid Jasni
Mansor Wagiran
Zaimi Bara
Mimi Edani
Pizzi Arul Harzad
Incik Baha
Mint Kr

Dan juga photog-photog yang terlibat! thnx everyone! 


You Might Also Like

0 Comments:

All feedback, comment, suggestions and ideas are most welcome. Thank You for your support. I hope my writing somehow has helped you.

Thank you!