Photoshoot: Make up Mase hujan, Shoot untuk ButiKafe

12:41:00 AM Vee Marisa 0 Comments

Semalam ada photoshoot ngan Kak Eton! She's my senior mase my first semester di UiTM Segamat. Dah sampai agak awal, sebab Vee selalu sesat kat Shah Alam, so decided untuk pergi awal, nak redah jem di KL ngan Shah Alam lagi, plus sesat lagi. Tapi Alhamdulillah, Vee jumpe, mula-mula guna google map, tapi dalam google map lain taw, nasib baik xfolow sgt, Vee men redah je, nasib baik jumpe.

Start make up around 12.30, and shoot untuk butiKafe pun bermula! Vee orang yang pertama dimake up. Kemudian, tiba-tiba angin sangat kuat, macam nak hujan, tukar tempat make up, sudahnye memang hujan tengah hari tu, Adoi. So, Vee tak siap make up lagi, bertukar tempat sampai 4 kali baru nak siap make up tu.Then start shoot dalam hujan, tak lama lepas tu baru lah hujan berhenti.

Ni semua gambar semasa Vee dimake up kan.


make up yang hampir siap. Weee! =) 


Okay, ini lah Senior saya, sekarang seorang model, mempunyai butik dan ada modelling agensi! 
Chayok2 kak! 


Okay now gambar photoshoot untuk product butiKafe.


Okay! Time to promote!

Untuk Make Up yang cantik nie. (Vee really like the make up) 



Kak Eton @ Eyla nye page



Okay kalau berminat ngan Baju 2, boleh pegi ke link bwh nie



And sape-sape yang berminat nak jadi model ley pergi ke page bawah ni ye? 

Okay thanks to the photographers yang ada. =) 
Refz Z Ariffin
Jebat terjebak
Aidel Dan Amri


Many-many thanks to everyone yang terlibat. And specially to Kak Eton yang panggil Vee. Soory Vee kena balik awal that day, tak dapat nak amek gambar ngan kak Eton, nak rush balik takut jem and kebetulan nenek seorang kat rumah. =) 

Okay ni pictures lain-lain pulak okay?


Pictures from Aidel Dan Amri






Pictures from Jebat Terjebak




0 Comments:

All feedback, comment, suggestions and ideas are most welcome. Thank You for your support. I hope my writing somehow has helped you.

Thank you!