Tak Cukup Umur, Tak Boleh..

2:44:00 AM,0 Comments

Ha! Bace je tajuk nie.. kOrang fikir ape ha?? jeng jeng jeng...

Disini ingin saya cerita kan, hahaha, hari tu, Vee, Tasha and Farah hang out selepas beberapa kali plan tak jadi akhirnya jadi jugak. But, Nisa tak ada so tak cukup geng la.. Sian Nisa, next time okay?


Pagi-pagi lagi bangun dan bersiap. Excited sangat nak keluar ngan my girls! hehe. Pick up Farah dekat Rawang and Tasha kat KL. Kiteorang tunggu agak lama jugak la, Komuter tu stuck, mula-mula kiteorang risau sebab Tasha ni agak penakut sikit naik komuter lak tu. Apa lagi dalam sejam kami tunggu, kebenggongan seperti di z205d melanda.. haha!




Haha.. ni lah semua gambar-gambar yang cam0whoring semasa tunggu Tasha. Sian Tasha.

Kemudian, actually Vee nak pergi ke Times Square, sebab dah lama gila tak jalan-jalan ngan kawan-kawan ke sana, tapi memandangkan hari tu, hari rabu, cuti sekolah pulak, mesti ramai gila kat sana kan? So tukar plan, pergi ke tempat yang selalu sangat Vee pergi, One Utama. ish tak de tempat len ke? haha..


And then decide nak tengok movie... dari hari tu nak tengok Nightmare of Elms Street. After beli ticket wayang, we're heading to Secret Recipe for lunch. Farah and I actually dah muak sangat makan Secret Recepi, tapi Tasha bile dengar je Secret Recepi muka penuh harapan dapat makan. So kiteorang pun menuju ke Secret Recepi.



ish2.. Tasha Tasha..


Peace!

Taw la lapar Tasha.. Rileks2... hahah..



Desert!

Tak paham betula ku.. nape lah desert sampai dulu baru makanan kiteorang.. pending jap Vee mase 2...

Then, kiteorang pun pergi lah tengok movie tu. Dengan confident nye nak tengok, ingat tak seram sangat lah. Ha ambik ko! Cuak sampai cramp perut masing-masing tengok cte tu. Yelah ingat tak seram sangat compared to last time. So rileks je la, nak tunjuk hebat! Sampai balik teringat-ingat, hahaha bila ingat balik macam kelakar. Nak sangat tengok. Farah takut sampai nyorok belakang tudung sendiri, Tasha sampai keras, kaku and terdiam macam terpana nad terkesima, and for me, tangan dok tekap mulut sebab takut jerit. haha.



Actually before nak masuk tu, cerita ni 18SG, so masa nak masuk tu, yang jaga tu insist nak tengok IC sebab tak caya tengok muka kiteorang, banyak kali dy tanya and muka dia betul-betul tak caya, hahah tak faham tol. ceh! Awet muda sey! heheheh....

Sampai dah masuk dalam kiteorang masih terpinga-pinga betul ke kitaorang tak nampak cam dah 18..


You Might Also Like

0 Comments:

All feedback, comment, suggestions and ideas are most welcome. Thank You for your support. I hope my writing somehow has helped you.

Thank you!