Dinner at Lemon Garden, Shangri-La Hotel

4:56:00 PM,2 Comments

Its been awhile I didn't have dinner at any hotel. On 28th May 2010 yang lepas, was my cousin birthday, Afif, so his dad buat celebration dekat Hotel Shang-ri La, Kuala Lumpur. Plus, his sister punya birthday pun in the same month, Misha Afiqah which is on 30th May. Happy Birthday Dear! Wish you all the best okay sayang, Kak Nurul sayang Afif and Misha.


Birthday Boy. Afif.

My dad yang tengah driving to Shang-ri La.


Meet me apprentice.


Credit to Misha-Thanx dear...


Yang ni pun sama, Misha yang snap, orang sibuk makan dia pun sibuk jugak... sibuk ambil gambar orang lain.



Ip yang sedang bergembira dengan dessert favourite die... 


Misha yang cute! Happy Birthday, 6 years old already....


This picture sebenarnye Misha nak ambil Gambar Paklong die, tapi die takut, so ambil gambar curi-curi.. hehe



Ni my apperentice dah mula dah cam-whoring nye. hehe...


My Lovely Parents. muaaahx!


Yummy!!

Kisah mentor and Protege!

Hehe... si kecik yang I selalu rindu ble balik segamat.


Ni dok kongsi ABC and Ice Cream ngan Misha.


Mkn main-main... hehe




End of kisah Protege and Mentor... 


Yang si abang-Afiq, 24 jam ngan Psp nye... Tengok la tu, time makan pun dok lekat lagi Psp..




Those antara dessert yang ada.. sedap kan? Anyway, dinner kat Shang-ri La, memang banyak gila jenis makanan. 




Dengan nenek tersayang. Puan Siti Juriah.

Gambar Misha nie remind me someone yang I kenal called Darla.

with Afif...

Denagn My Guru Besar...

hahahah tgk tu, Guru Besar senyum!


I love you mom, I really love you to smile like this.....


Pak Long dengan My cousin and Me.


My Mum and Nenek..



End of Dinner.

p/s: sorry terlalu banyak gambar tapi xbanyak cerita. There no words that I can find to tell you how much I'm having fun during the dinner, cuma gambar yang dapat saya letakkan disini untuk mengantikan how I felt. 

You Might Also Like

2 comments:

  1. i just love it...
    one picture worth thousands of words... =)

    ReplyDelete
  2. dat's true ee...
    one pict worth thousands of word...

    ReplyDelete

All feedback, comment, suggestions and ideas are most welcome. Thank You for your support. I hope my writing somehow has helped you.

Thank you!