Blog 1st Anniversary

11:18:00 AM,2 Comments

Dah setahun rupanya belog ku ini.. Ceh Boleh plak lupa.. My first post is on 18 May 2009, Dah setahun!! Hoye! Setelah beberapa kali bertukar wajah, dan kini berwajah yang lebih feminin... hehe. Happy Anniversary Blog!!!! dah setahun saya ber-blogging. 

Dulu, 



Dengan Butterfly and bunga-bunga yang banyak, gambar yang bersepah-sepah kat sidebar tu, serabut and terlalu banyak benda, Sekarang beralih kepada yang lebih light, lembut, dan matang sedikit. 



Yang banyak-banyak kat tepi dah saya pindahkan ke atas, dan jadikannya link. 



Blog list pun dah tak serabut seperti dulu!

Anyway, sepanjang saya ber-blogging ada juga, kritikan yang membina dan kritikan yang menjatuhkan saya, tapi semua itu, saya belajar dan saya masih belajar untuk menjadi penulis blog yang bagus dengan idea-idea yang lebih menarik, Insyaallah. 

Happy Birthday To You! 
First Year! 


You Might Also Like

2 comments:

All feedback, comment, suggestions and ideas are most welcome. Thank You for your support. I hope my writing somehow has helped you.

Thank you!