Study.. Study

12:03:00 AM Vee Marisa 4 Comments

Test tak macam bersusun lak sabtu lepas.. 3 paper... Starts at 8 am until 2 pm... Pergh! Spm pun tak macam tu. Even spm pun ada gap. Anyway benda dah lepas dah pun.

Untuk paper at 8 am tu, paper Costing  then Macroeconomy and at 12 ada Financial accounting.. Awook!!! Vee keluar awal masa jawab economy sebab kecuakan yang memuncak terhadap Financial Accounting. So masa dorang duduk bersepah-sepah kat SL, Vee dah kebosanan tahap gaban hehe time tok amek gambar kamoo semua!! *hehe*gelak evil* Sorry to all.. Gambar korang semua candid by me.. sorry taw xcantik...


Tengok-tengok semua kepanickan study Far!! chayo! hehehe.. mase ni Vee dah tak larat nak study ag.. Kepala dah sakit, dengan panas yang mencabar lagi.. Fuh!


*ni lagi picture mereka*



Kat bawah pun buzy-buzy jugak.. study-study. yng ley notice kat bawah 2 ada Shiela, Cobiz and the gang, adell and sape-sape je ar ag...



rindu nak bergelak-gelak ngan mereka macam nie...
*miss u geng!*



hahaha nie membuktikan bahawa se-nye diri ku, Nurul Shaida Binti Sahrom. Saya study!
ha tu lah korang selama nie tak percaya aku study kan??
 Siap ada yang men perli-perli,
"vee? pernah pulak dia melekat study or duduk kat meja study 2"
Jangan memandang rendah pada ku,
Mommy Daddy, I prove I'm Stuying to get my dreams...... Engat janji taw! K la got english assignment to do. Will Update soon!

4 comments:

  1. vee...npe ade pic behind kite???
    huhuhhuu...
    very the ugly n huge..hahahahahaah

    ReplyDelete
  2. heheh dah namanye candid kak...
    hehehhe sory... huhu

    ReplyDelete
  3. wheres me??? hahah time ni mmg stress gile oh!:D

    ReplyDelete
  4. ha'a kan? mane syida.. hehhe.. agak ar.. tensen gle mase nie...

    ReplyDelete

All feedback, comment, suggestions and ideas are most welcome. Thank You for your support. I hope my writing somehow has helped you.

Thank you!