Chocolate Cake

12:50:00 AM,4 Comments

Kenapa lah I nie suka sangat cake chocolate! hehe.So al-kisah bermula, mase outing the other day, I saw this delicious, unresistable, mouth watering chocolate cake! Sedap nye la kalau dapat kek ni.. But in the end, Farah and I decided to buy the half kilo cake - ceh makan berdua nak beli cake besar-besar. But I nak sangat- sangat cake ni. Bak kata farah, mata bersinar-sinar nampak cake tu apatah lagi bila dah beli... Jaga gila-gila nak bawak balik sian farah.. hehehe.


nampak sedap kan? ni lah cake yang telah I beli taw.. hehe... so disebabkan cake yang agak-agak besar nie. I invite la kawan-kwan my roomate untuk join makan sekaly... so agak havoc and kekenyangan makan cake!



*mase ni ngah bergelak ketawa.... hehe



Macam ada birthday someone siap pasang lilin ag... tak menahan!!!


nie gambar yang diambil kat McD sebab dah xsabar ngan cake ni.. cantik kan???


ni lah balance cake yang ada. The next day, Zila bawak pergi ke family day IMS untuk kawan-kawan kami yang tak dapat datang malam tu, Ekyn, Izzat and Midah. Hope korang enjoy cake tu (law xenjoy takkan cepat je abes kan cake 2) hehehe...

You Might Also Like

4 comments:

All feedback, comment, suggestions and ideas are most welcome. Thank You for your support. I hope my writing somehow has helped you.

Thank you!