Zamrud Community

11:03:00 AM,2 Comments

Selamat Pagi semua!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!


Weekend rasanya macam tenang dan best kat Zamrud nie. Ramai yang memulangkan diri ke rumah (hancur bm aku). As usual pagi-pagi macam nie sunyi giler. Zamrud community meng'qada'kan tido yang tak cukup selama semnggu. adoyai pe nak jadi anak -anak dara ni???

Wey! bangun lah!!! hahahaha. Rasa macam pelik sangat bila Zamud sunyi. Pernah pulak Zamrud sunyi. tengah-tengah malam ada je macam-macam kekecohan yang boleh kita dengar. ^_^ Itu lah Hakikat budak-budak Zamrud. Havoc but sporting also. I'm proud being one of the Zamrud Community! Go Zamrud!


Instead, dorang sangat sporting, fun, masuk air, gila-gila, baik, and most important supportive!
















You Might Also Like

2 comments:

  1. woit mk cik,kau pn bgon lmbt ouh..
    tu r,mlm td cbuk jd klawar.
    pg mmg r sume slubung je..

    hohoho

    da r pic ak mcm x de..
    ni yg nak tacing lebeyh neyh..
    huhuhuhu
    :B

    ReplyDelete
  2. aku bukan kelawar wey...
    aku kan Vampire! hahahahha..
    tacing plak.... meow... haahahha

    ReplyDelete

All feedback, comment, suggestions and ideas are most welcome. Thank You for your support. I hope my writing somehow has helped you.

Thank you!