Birthday Celebration for My Brother

5:26:00 PM Vee Marisa 1 Comments

Hai dan Assalamualaikum
 
Malam tadi, Vee, Hanan and Mail makankat luar.. lama dah kitaorang tak lepak macam ni, sejak semua orang busy. Klai ini kitaorang lepak sebab nak celebrate birthday salah seorang abang saya ni, Mail! yang turn 22 yesterday. Happy Birthday Bro!
 
Mula-mual decided nak pergi Keramat untuk celebrate, tapi memandangkan saya takboleh balik lambat so changed plan. Kami pergi area Bandar Baru Selayang je untuk celebrate.. sorry Mail.. next time k?
 
Mail dan Hanan
Yang ini pulak our dinner. I really love western food... =)
 
Ini hanan tengah focus main Psp Vee.. Baru dapat.. ^_^ Thanks Love!

Kami lepak sama-sama tapi semu afocus dengan gadget, Hanan with my PSP, Mail with Hanan's Xperia Xplay, and me? my camera.... hehe

 
Okay ini lah Cake.. Birthday Cake..

Vee memang suka beli cake and choose cake..

Me and Hanan...

Saya suka chocolate tu!


Alolo suap birthday boy!

Happy Birthday Ismail!

Hanan with the cake! Yummy!

just some picture that I captured


Birthday Celebration yang simple but memorable.. I love both of them, I really do, they always there for me when I need them either in happy moment or when I felt down. So I wanted to be there for them too like they did for me.

Thank you, for everything.
Syukur Ya Allah, Kau pertemukan aku dengan mereka ini. Kau hantar mereka untuk memberikan senyuman dan kekuatan buat aku. Terima Kasih Ya Allah. Semoga Kau murahkan rezeki dan kebahagiaan untuk mereka.. Syukur Alhamdulillah. Amin.



p/s: nanti vee post about my birthday celebration of 21years old.. ^_^












1 comment:

All feedback, comment, suggestions and ideas are most welcome. Thank You for your support. I hope my writing somehow has helped you.

Thank you!