Fashion Tips: Princess

10:52:00 PM Vee Marisa 0 Comments


Salam, my lovely readers. Theme minggu ni Princess and Pink. Vee pun tak tahu kenapa, minggu ni semua nya yang Vee berkenan ala-ala princess thing and pink winky sikit. Vee minat sangat-sangat nak pakai maxi dress lately ni, tapi tak ada confidence, haish! Tapi bila nampak orang lain pakai pergi jalan-jalan nampak cantik dan berkenan, tapi sendiri pakai tak sanggup.

Okay, untuk entry kali ini, Vee dah edit lagi pasal fashion yang sesuai untuk jadi princess or look like one. Feel as princess is think poise, soft, and grace. And that's what you should show in your attire. It doesn't matter what colour you chose our what kind of design it is, but the most important is feel like one and be like one.

So here, Vee chose the dress and everything that goes with it. =)




Cantik tak yang Vee edit ni? Hope everyone like it. I try to mix everything that suits in this page it seems that's the only that fits. Okay proceed dengan cerita pasal maxi dress.Vee ada lah a few baju maxi dress, tapi just tak ada confidence nak pakai. Tapi  akhirnya Vee pakai jugak maxi dress. Itu pun pakai ke photoshoot, and it's not mine either. Nak tengok tak?



Ni Picture my make up artis for that day. Die make up sangat cantik! Okay law nak service die boleh ke link ni. http://www.facebook.com/fadlymalek?ref=ts

Ini lah dia, actually baju ini baju senior I, Vee pakai untuk photoshoot sabtu lepas. Thanks Nia.. Bila dah pakai maxi dress rasa macam best pulak. Nanti next time keluar nak pakai lagi maxi dress. Korang pun try jugak lah, nampak lagi tinggi taw! okay, enough for now, take care my lovely readers. Love you all! =) 


0 Comments:

All feedback, comment, suggestions and ideas are most welcome. Thank You for your support. I hope my writing somehow has helped you.

Thank you!