photoshoot and events

Photoshoot: Crown her Princess

11:36:00 PM,3 Comments

Sorry lambat update, my browers buat masalah pula hari ini, ni baru je dapat online.
Tonite, Vee nak cerita perihal semalam. Semalam Vee dengan Atika pergi satu photoshoot. Bersesat-sesat jugak nak jumpa tempat tu, tapi alhamdulillah jumpa juga, thanks to c-roll yang bantu kami. Tapi tak la seteruk sesat dekat Sentul hari itu. Kalau tak sesat tak kan tahu kat mana tempat-tempat tersebut kan?

Sampai-sampai je ke studio, sangat-sangat menarik. studio die cantik sangat-sangat. Serindit Photo Studio.
After that, touch up our make up and start our session of photoshoot. Atika and I bit awkward at first cause the studio waaaayy from our expectation and for Atika this is her new experience. All this while, she's always say want to go a photoshoot session. tadaaa!




Okay, let see output dari fun photoshoot ni. Banyak sangat sampai pening nak masukkan yang mana satu.So, Vee dah pilih, enjoy it. =)




































Masa nak balik kereta Vee kena block ngan kereta lain, dah la park betul-betul belakang kereta plus angkat hand break. cehh! Tapi alhamdulillah, Vee berjaya jugak keluar, terpaksa gamble je try sehabis boleh nak keluar kn kereta jugak... Nasib baik parking sebelah tu kosong. 

Okay entry ni memang sangat panjang, after photoshoot, Vee and Atika went to Yellow Cab, makan. Jalan sangat-sangat jem. Kami kelaparan masa tu, so satu pizza besar 10" tu boleh habis kitaorang makan.







Okay ini lah keseluruhan cerita pada hari tersebut, sorry janji nak post tapi terlambat sebab internet buat hal.
Okay, petang tu , Vee pergi ambil my mom balik dari office and straight home! It was fun experience and I enjoyed it so as Atika I think. 

Thanks reading this enrty.. XOXO.



You Might Also Like

3 comments:

  1. muka i kat pizza co nampak sgt dah penat babe. hikhik ;)

    ReplyDelete
  2. Teringinnya nak photoshoot cmni.. hahahahhah..

    ReplyDelete

All feedback, comment, suggestions and ideas are most welcome. Thank You for your support. I hope my writing somehow has helped you.

Thank you!