Cam Whoring~

12:21:00 AM Vee Marisa 2 Comments


Ape itu cam-whore??? bagi yang tak bese dengar macam vee jugak might salah faham! ~ngee jujur gile nie~ Dulu vee ingat it was something to do with whore gak.. Ceh! apa dah.. then later I found out apa itu canwhore... It is actually benda yang Vee paling suke buat that is taking picture of my own.. Duduk kat mana-mana pun boleh je, jadi je, pantang nampak camera or phone, grab je terus snap snap! Pas tu ha hambek ko! 30 - 40 gambar sekaly... Mostly teen sekarang sangat suke cam-whoring! taking own picture! Tak kira lah lelaki or perempuan!! `ngee~

 My parents sampai bila ada masa jek Vee snap sampai dorang selalu cakap ayat ni "mula dah tu" tak pun dorang just geleng pale sambil senyum! tak kira kat mana pantang ada je masa tangan ni gatal laju je men-snap gambar.. hehe! From my own collection, I dah ada more than 3000 pictures yang Vee ambil sendiri which cam-whoring only!huhu gile lah, ambil space tol kat dalam hard-disk merah ku! ~ngee~ Sampai kadang kadang my mom or my dad yang tolong ambilkan gamabr sebab kecian tengok anak die ambil gambar sendiri, terdongak-dongak, huhuhu.. So nak letak and saje-saje nak menempelkan muka ku di blog kesayangan ku ini, so to all ni nak letak gambar Cam-whoring!!!

















Hehe that's all!! =p hehe! start your cam-whoring!!

2 comments:

All feedback, comment, suggestions and ideas are most welcome. Thank You for your support. I hope my writing somehow has helped you.

Thank you!