Silky Girl Contest

12:05:00 AM,0 Comments

Hahaha akhirnya gambar telah diambil and I telah submit kan ke website Silky Girl... haha! Peluang nak menang cm tipis jek.. tak tahu lah... It depends on Vote.. huhuhu Vote VEE!! huhu please.. hehe....


ni link nye.... heheh vote me okay!! Vee's Picture in Silky Girl Contest

heheh dah la jauh perjalanan nye.. Sampai Sanggup ke Putrajaya tu! hehe...Effort tu yang paling penting.. hehe.. Dengan panas teriknya.. Huh! Dugaan.. hehe.

other than that Vee masukkn jugak lah gambar-gambar yang diambil untuk Pertandingan Silky Girl BBf Contest nie kan...



hehehe.... then gambar my BFF plak... ni gambar BFF die lah kiranye.. because pertandingan ini kita kena dress kan BFF kita dengan style product yang telah dipilih.. so kami memilih Stylish...
Then ni gambar my BFF... Farah!




So.... hehehehe... kalau korang rasa kiteorang layak menang ke hehe sila pergi ke link ni ---->Vote Silky Girl Contest and vote... hehe my picture code is BFF20 kerjasama anda amat dihargai.. mmmuahhx!!

You Might Also Like

0 Comments:

All feedback, comment, suggestions and ideas are most welcome. Thank You for your support. I hope my writing somehow has helped you.

Thank you!