Masuk Air

10:57:00 PM Vee Marisa 0 Comments


Assalamualaikum.

hehehe. Mukadimah itu penting. okay sekarang ni I want story kat korang pe yang I buat hari Semalam. pagi semalam ada kelas Law. Pergh!! Walla!......sumpah ngantok! hehhe. sory miss.. mata tak boley tahan lah. mengantuk. hehehe. Dah la latihan Miss malam tadi baru terhegeh-hegeh nak buat.



Yang ini semua ambil masa kelas Far200. Lec punyalah beriya mengajar kat depan, Alin and I sibuk pose depan camera. When she turn and look at us, we pretend nothing happened an act thet we were writing something on the paper. actually we don't understand at all. and I'm kinda boring. I yawned a lot! I can't talk talk about it.





hahaha. Then kiteorang keluar pergi toilet tapi 20 minit. Pergh! tak macam lama plak kan? hahah. Dok kat luar ambil udara yang segar. ^_^




sian alin. Dah macam orang kalah judi. ahaks! sorry. ko tak marah kan alin kan? ala bucuk-bucuk. pergh! grr...









After Far200, we have Maf220. lagi tak menahan. Semalam, ada quiz. Yang lagi tak boley belah nya, I didn't even touch the book! Wah! compedon jek! haha. jawab tu boleh betul ngan tak tak tahu. Thank god the most of it calculations (dah la tak stdy kuar yang teori masak!) hahha. compedon aka confident nya aku menjawab. then after done Lifo and Fifo then I glanced at the paper. io noticed something wrong! m instict told me that its not gonne be good....There is teori question!!! @#$%!!! WTF!! Pergh! Wa sulah panicked!!! Then nak dijadikan cerita, Alin and I sudah jadi evil!! Slowly, Vee tarik buku and put on the table, and then menjadi tugasan Alin untuk melihat. Apalagi, copy time! hehehe.


Then ada ko. bola baling. Cuaca yang berangin then hujan. tak dapat main bola baling. paling menakutkan, I dah la penakut kilat and guruh. sebab sem lepas masa my parents datang nak bawak I balik Kl, masa tu hujan lebat tak nampak apa-apa. tiba-tiba kilat menyambat betul-betul kat bukit sebelah kereta kitaorang. masa tu kat highway and my mum bawak line kiri sekali sebab tak nampak hujan lebat sangat. then kilat tu sambar tanah bukit 2. I saw lots of sparks and the fire flying everyway to the nearest tree. Since that incidence I'm really afraid of being in the rain espcially when there is lighting!


Malam pula niat ah tak baik, nak pergi yasin wing sebab nak makanan. sebab tu tak beli makan. nak dijadikan satu hari semlam cam drama. Yasin wing tunda pada hari ini. I and my roomate dah kelaparan dan kebuluran dan kehampaan. tu lah niat dah tak baik. haha! *-<>


Then, start pergi bilek-bilek menjual baju, gelang dan rantai. tapi semaam jualan kurang memuaskan. huhu. pelah nasib aku. hahaha. memang semalam masuk air gila-gila semua benda tak jadi lawak sey! haha.


Ni I nak add up lagi, kesengalan yang berlaku. pagi tadi beriya I bangun, beratur punyalah lama kat depan toilet dengan penuh kesabaran menanti toilet yang kosong. Siap-siap. Make up. Kemas buku. Bag. beriya dah ni. dah siap dah pun. Baru nak melangkah keluar dari bilek, kelas rep I text. 'Salam..xde kelas Bel tok hari ni and selasa..mr deepak mc..aro rabu baru ada kelas' PERGHH!!! tak macam brapi plak kan???? hahahhahahaa. nilah kisah aku dalam masa lebih 24 jam kurang dari 48 jam. wawawwaa. ngok negk kan??


0 Comments:

All feedback, comment, suggestions and ideas are most welcome. Thank You for your support. I hope my writing somehow has helped you.

Thank you!