nak balik dah!! UiTM!!!

1:02:00 PM Vee Marisa 0 Comments

Cepatnya mase berlalu!! 4th july ni dah kene daftar balik kat Kampus. Waa! Beratnya hati nak balik kampus kali ni. Sedangkan mase part 1 and part 2 aku yang excited and beriya-iya nak balik kampus. Haha and yang paling penting mase part 1 aku tak sikit langsung Home sick!! Hahaha. Pelik kan? Dah part 2 plak aku Home Sick!! Pulak dah? Ni dah makin pelik. Hahaha. Huhu serius aku agak home sick part 2, almost every week aku balik. Haha. Salah satu sebabnya ialah tujuan aku balik nak shopping and hang out! And most important is aku balik nak jumpa si dia yang tersayang!! Hahahaha. Part ni yang aku blush nie. Ahaks! waa! Dah nak kene balik kampus ke? Huhu. Bukan aku je semua kawan-kawan aku pun rasa macam 2 jgk. Berpuasa dan beraya lagi lah kiteorang kat kampus di segamat yang Segar Amat!! Hehehe.
Huhu ley x kalau tak nak balik kampus? Huhu. Nape lah ngan aku ni????? Huhu! Kadang-kadang rasa nak give up je amik course ni. Tapi dah setahun tinggal 2 tahun je lagi macam rugi plak. Aku follow je la. Tengok nanti macam mane. Huhu. And aku de dapat tawaran Aswara, maybe itu yang membuat aku lagi gelisah. Aku nak sangat belajar kat situ tapi aku boleh buat. And baru-baru ni pulak ada audition untuk teater di Istana Budaya. Hmm! Nak pergi tapi biasa lah aku takkan dapat pergi nya. Aku harap satu hari nanti aku dapat tunaikan impian aku untuk berada di atas pentas. Pementasan, tarian, nyanyian dan runway membuatkan aku happy sangat. Bila aku ada kat atas stage aku rasa sangat selesa dan happy sangat2. Tapi bakat aku tak seberapa. Kalau lah aku ada peluang nak belajar, hmm aku nak improve diri aku dalam bidang-bidang cam 2. Cuma peluang 2 tak de. Oops! Peluang tu ada, Cuma rezeki aku bukan di situ. Mungkin.. mungkin suatu hari nanti aku akan berada juga di atas pentas tersebut. Wish me luck~!!






alin.. my make make up artist! aka my best frewn!!

gambar2 tarian












0 Comments:

All feedback, comment, suggestions and ideas are most welcome. Thank You for your support. I hope my writing somehow has helped you.

Thank you!